Салат з яєчними млинцями і грибами

Для початку, на сковороді обсмажуються яєчні млинці, а потім окремо – ріпчасту цибулю. Далі все відправляється в салатницю разом з маринованими печерицями, заправляється майонезом і перемішується. Виходить ситний і апетитний салат з насиченим смаком.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
40 хвДрук
  • У відповідну ємність розбиваємо яйця і добре їх збиваємо. Далі розігріваємо на сковороді трохи рослинної олії і обсмажуємо на ньому тонкі яєчні млинці з двох сторін.
  • Далі складаємо їх в стопку і нарізаємо тонкою соломкою.
  • Ріпчасту цибулю очищаємо і також нарізаємо соломкою. Потім обсмажуємо її на рослинній олії до золотистого кольору.
  • Мариновані печериці нарізаємо невеликими шматочками.
  • У відповідну ємність відправляємо нарізані яєчні млинці, гриби і обсмажену цибулю. Потім додаємо сіль з чорним меленим перцем за смаком, заправляємо майонезом і добре перемішуємо.

Перекладаємо готовий салат в салатницю, при бажанні прикрашаємо зеленню і подаємо до столу в якості ситної закуски. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 2 оцінки, середнє 5 з 5 )
Коментарів: 1
  1. Александр

    Интересный салатик, спасибо, такого в нашем меню ещё не было)

Залишити відповідь