Для початку відварюється куряча грудка і розділяється на волокна. Ріпчаста цибуля маринується в оцті і окропі. Далі в окрему ємність відправляється корейська морква, курка, цибуля і яєчні млинці. Потім салат заправляється майонезом, ретельно перемішується і подається до столу.
Інгредієнти
Порції: –+
- Куряча грудка 300 гр.
- Морква по-корейськи 250 гр.
- Куряче яйце 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Майонез столовий молочний 2-3 ст. л.
- Оцет столовий 9% 2 ст. л.
- Сіль за смаком
- Рослинна олія для смаження
Кроки
- Перед початком приготування відварюємо курячу грудку в підсоленій воді до готовності. Далі перекладаємо її на тарілку, даємо охолонути і нарізаємо кубиками або поділяємо на волокна.
- Ріпчасту цибулю очищаємо, нарізаємо півкільцями і перекладаємо в невелику ємність. Далі заливаємо її оцтом, окропом і відставляємо в сторону, щоб вона промаринувалася.
- Переходимо до приготування яєчних млинців. Розбиваємо в підходящу ємність три яйця, додаємо дрібку солі і добре збиваємо все віночком.
- На сковороді розігріваємо трохи рослинної олії і обсмажуємо на ній тонкі млинці з двох сторін до готовності. Має вийде 3-4 штуки.
- Складаємо яєчні млинці один на одного і нарізаємо тонкою соломкою.
- У відповідну ємність відправляємо моркву по-корейськи, курку, маринована ріпчаста цибуля і млинці. Потім заправляємо все майонезом і ретельно перемішуємо.
Готовий салат перекладаємо в салатницю і подаємо до столу в якості закуски або доповнення до основної страви. Приємного апетиту!