Салат з яєчними млинцями і корейською морквою

Салат з яєчними млинцями і корейською морквою

Для початку відварюється куряча грудка і розділяється на волокна. Ріпчаста цибуля маринується в оцті і окропі. Далі в окрему ємність відправляється корейська морква, курка, цибуля і яєчні млинці. Потім салат заправляється майонезом, ретельно перемішується і подається до столу.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
50 хвДрук
  • Перед початком приготування відварюємо курячу грудку в підсоленій воді до готовності. Далі перекладаємо її на тарілку, даємо охолонути і нарізаємо кубиками або поділяємо на волокна.
  • Ріпчасту цибулю очищаємо, нарізаємо півкільцями і перекладаємо в невелику ємність. Далі заливаємо її оцтом, окропом і відставляємо в сторону, щоб вона промаринувалася.
  • Переходимо до приготування яєчних млинців. Розбиваємо в підходящу ємність три яйця, додаємо дрібку солі і добре збиваємо все віночком.
  • На сковороді розігріваємо трохи рослинної олії і обсмажуємо на ній тонкі млинці з двох сторін до готовності. Має вийде 3-4 штуки.
  • Складаємо яєчні млинці один на одного і нарізаємо тонкою соломкою.
  • У відповідну ємність відправляємо моркву по-корейськи, курку, маринована ріпчаста цибуля і млинці. Потім заправляємо все майонезом і ретельно перемішуємо.

Готовий салат перекладаємо в салатницю і подаємо до столу в якості закуски або доповнення до основної страви. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь