Салат з язиком, маринованими огірками та грибами

Це шалено апетитний листковий салат. Хоча його приготування – це справа смаку. Багато хто воліє просто перемішати всі інгредієнти. Але листковим він виглядає набагато красивіше. Те, що потрібно для святкового столу!

Що ж потрібно для приготування салату з яловичим язиком, маринованими огірками та грибами

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
2 год 20 хвДрук
  • Яв’ячий язик добре миємо, бажано потерти щіткою. Підсолену воду ставимо на плиту і коли вона закипить, кидаємо в неї язик. Варимо до готовності приблизно 2 години. Виймаємо язик і відразу занурюємо в холодну воду, так легше буде знімати шкіру. Розрізаємо язик на невеликі прямокутнички.
  • Яйця відварюємо круто, потім натираємо окремо на велику тертку жовтки та білки.
  • Мариновані огірки розрізаємо на невеликі шматочки. Також ріжемо гриби. А сир натираємо на велику тертку.
  • Гірчицю змішуємо із майонезом.
  • Тепер беремо глибоку ємність і складаємо салат шарами, кожен потрібно добре промазати майонезною заправкою. Перший шар – язик. Потім йдуть гриби та білки, після огірки та зелений горошок. І наприкінці – жовтки та сир. Ставимо салат у холод на пару годин. За бажанням можна прикрасити зеленню.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 3 оцінки, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь