Шарлотка на сметані з сиром і яблуками

Шарлотка на сметані з сиром і яблуками

Приготуємо лише одного разу яблучну шарлотку з додаванням сиру – ви будете повторювати цей рецепт знову і знову. У цьому немає ніяких сумнівів, так як на приготування такого пирога потрібно 15 хвилин і найдоступніші і бюджетні продукти, які практично завжди знайдуться в холодильнику.

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
1 год 10 хвДрук
  • Готуємо тісто. У глибокій ємності з’єднуємо яйця з цукром і перебиваємо міксером до появи пінки.
  • В окремій піалі змішуємо сир зі сметаною і гарненько перемішуємо до однорідності. Отриману масу відправляємо до яєць з цукровим піском і знову перемішуємо. Розпушувач змішуємо з просіяним і насиченим киснем борошном.
  • Невеликими порціями вводимо борошно в сирну масу і перебиваємо до однорідності.
  • Яблука обполіскуємо під струменем води, вирізаємо насіннєву коробочку і нарізаємо часточками.
  • Форму для запікання промазуємо маслом, заливаємо бісквітне тісто і красиво викладаємо фруктові слайси. Готуємо в духовій шафі близько 40 хвилин при температурі 180 градусів.

Ароматний і пишний пиріг подаємо до столу злегка остиглим. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь