Швидка запіканка з рибою і картоплею в духовці

Хочете здивувати своїх близьких і урізноманітнити домашнє меню? Приготуйте апетитну запіканку з риби і овочів. Смачне і яскраве блюдо подавайте до сімейного обіду або вечері. Спробуйте!

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
1 год 5 хвДрук
  • Філе риби промиваємо і ділимо на невеликі шматочки. Укладаємо їх у форму для запікання, солимо і посипаємо приправою.
  • Очищаємо і промиваємо картоплю. Нарізаємо її тонкими кружечками.
  • Промиваємо помідори і ріжемо півколами. Болгарський перець також промиваємо, очищаємо від насіння і плодоніжки, нарізаємо дрібними кубиками.
  • Доповнюємо рибу картоплею та іншими овочами. Заливаємо сумішшю зі збитих яєць і молока. Випікаємо 25 хвилин при температурі 200 градусів.
  • За 5 хвилин до готування посипаємо блюдо тертим твердим сиром.

Соковита запіканка з риби і овочів готова. Ділимо на порції і подаємо до столу.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь