Швидкі і смачні оладки з гарбуза на кефірі

оладки з гарбуза на кефірі

Важко уявити, як давно страви з гарбуза з’явилися в українській кухні. Гарбуз – універсальний овоч, його можна варити, тушкувати, смажити або пекти. Оладки – одне з найлегших і поживних страв, які можна приготувати з гарбуза.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
1 год 5 хвДрук
  • З гарбуза зріжте шкірку і очистіть його від насіння. М’якоть натріть на тертці.
  • Борошно просійте через сито. В окремій мисці збийте яйця з цукром і сіллю, потім влийте кефір, перемішайте.
  • До яєчної маси додайте просіяне борошно, добре перемішайте.
  • У тісто додайте гарбузову м’якоть, змішайте.
  • Поставте сковорідку на середній вогонь, влийте рослинну олію. Викладайте на розігріту сковорідку тісто і формуйте округлі оладки.
  • Смажте оладки з обох сторін до рум’яного кольору.

Подавайте оладки в гарячому вигляді зі сметаною або іншим соусом на свій смак.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь