Простий і смачний рецепт оладок з гарбуза з манкою

Гарбузові оладки з манкою виходять більш пишними і м’якими, а їх яскравий колір і аромат приведе в захват ваших домочадців. Готувати оладки зовсім нескладно, але необхідно дати трохи часу тісту, щоб манка набухла.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
1 год 20 хвДрук
  • Гарбуз очистіть від насіння і шкірки, м’якоть натріть на тертці.
  • До гарбузової маси додайте яйця, манку, просіяне борошно, сіль, цукор і розпушувач для тіста. Добре перемішайте інгредієнти і залиште тісто на 15-20 хвилин при кімнатній температурі.
  • Поставте сковороду на вогонь, влийте трохи рослинної олії.
  • Смажте оладки на помірному вогні з обох сторін до рум’яного кольору.

Подавайте гарбузові оладки в теплому вигляді до чаю на сніданок.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь