Гарбузові оладки з сиром і часником

Гарбузові оладки з сиром і часником

Ще один рецепт смачних гарбузових оладок, проте в цей раз блюдо не буде солодким. Гарбуз є універсальним овочем, тому навіть в поєднанні з часником і сиром виходять чудові за смаком страви.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
1 год 40 хвДрук
  • Гарбуз і картоплю очистіть і натріть на крупній тертці, потім відіжміть овочі від зайвої вологи. Сир також натріть на тертці, зелень дрібно наріжте, часник пропустіть через прес.
  • Додайте в овочеву масу яйця, сіль і спеції, добре перемішайте.
  • На добре розігріту сковороду влийте рослинну олію, викладіть тісто у формі круглих коржів. Смажте оладки з одного боку на помірному вогні під кришкою протягом 5 хвилин.
  • Потім переверніть оладки і готуйте ще 3-4 хвилини з іншого боку.

Подавати такі оладки найкраще в гарячому вигляді зі сметаною.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь