Гарбуз відмінно зберігається всю зиму в морозилці і не втрачає своїх корисних властивостей. Такий продукт однаково добре підходить для приготування, супів, рагу або оладок. З цієї статті ви дізнаєтеся, як приготувати смачні гарбузові оладки з замороженого овоча.
Інгредієнти
Порції: –+
- Гарбуз 400-500 гр.
- Куряче яйце 2 шт.
- Цукор-пісок 3 ст. л.
- Борошно пшеничне 1 ст.
- Рослинна олія для смаження
Кроки
- Гарбуз заздалегідь дістаньте з морозилки, щоб він розморозився. Потім натріть його на тертці. Додайте до гарбузу цукор і залиште на пару хвилин.
- Далі додайте яйця, перемішайте.
- Потім просійте борошно прямо в миску, ще раз добре перемішайте.
- Розігрійте сковороду, влийте рослинну олії і смажте гарбузові оладки з обох сторін на помірному вогні.
Готові оладки подавайте в теплому вигляді зі сметаною.
Приємного апетиту!