Смачний салат з грибами та куркою на святковому гулянні з’їдається одним із найперших. Всі продукти доступні і відмінно поєднуються один з одним, утворюючи гармонійний смак, а також легко та швидко втамовують голод. Такий рецепт цілком може стати вашим коханим.
Як приготувати салат з грибами і куркою шарами
Інгредієнти
Порції: –+
- Куряче яйце 6 шт.
 - Куряче філе 2 шт.
 - Гриби 250 гр.
 - Сир Пармезан (або інший твердий сир) 250 гр.
 - Масло вершкове для смаження
 - Волоський горіх 200 гр.
 - Цибуля ріпчаста 2 шт.
 - Майонез столовий молочний 300 гр.
 
Кроки
- Всі інгредієнти, необхідні для салату, вказані в списку, і ви можете бачити їх на фотографії.
 - З ріпчастої цибулі зніміть шар лушпиння, зріжте корінці та хвостик, обмийте. Потім наріжте головку соломкою.
 - Куряче філе зваріть у підсоленій воді. Повністю остудіть м’ясо в бульйоні.
 - Добре прогрійте сковорідку, влийте трохи олії. Наріжте гриби часточками. Викладіть гриби та цибулю, і смажте їх протягом 15 хвилин на помірному вогні. Потім додайте три столові ложки майонезу, перемішайте і тушкуйте 5 хвилин на повільному вогні.
 - Курячі яйця відваріть круто. Для цього покладіть їх у холодну воду та варіть 8 хвилин від моменту закипання.
 - Варену курячу грудку наріжте дрібними кубиками.
 - Тепер можна приступати до збирання салату. На тарілку викладіть перший шар із курячого м’яса, промажте його майонезом.
 - Ядра волоських горіхів подрібніть і викладіть другим шаром куряче м’ясо.
 - Коли охолонуть курячі яйця, очистіть їх від шкаралупи. Потім натріть їх у великій тертці третім шаром. Його промажте майонезом.
 - Четвертий шар викладіть зі смажених грибів та цибулі.
 - Натріть твердий сир на великій тертці. Сирною стружкою посипте салат і відправте його в холодильник на кілька годин для просочення.
 
Подавайте закуску на стіл у охолодженому вигляді. Смачного!







