Царський салат з сьомгою, креветками і червоною ікрою

Салат дійсно царський за своїм виглядом і смаком. Морепродукти – це корисні і смачні продукти, які дуже корисно вживати в будь-який час року. Такий салат притягує загальну увагу на святковому столі.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
1 год 20 хвДрук
  • Цибулю очистіть і наріжте тонкими четвертинками.
  • У миску влийте холодну воду, розчиніть в ній сіль і цукор, додайте оцет. Надішліть подрібнену цибулю в маринад і залиште на 10-15 хвилин.
  • Кальмари повністю розморозьте.
  • Залийте їх окропом і залиште на 2 хвилини. Після цього злийте половину окропу і додайте холодної води. Руками очистіть кальмарів від шкірки, видаліть плівочки, нутрощі і тверду хорду.
  • Доведіть воду до кипіння, посоліть її і варіть кальмарів протягом 2 хвилин. Потім остудіть морепродукти і наріжте тонкою соломкою.
  • Крабові палички можна взяти будь-які на ваш смак, витягніть їх з упаковки.
  • Наріжте крабові палички невеликими шматочками.
  • Викладіть їх в миску до кальмарів.
  • У киплячу воду опустіть креветки і варіть їх протягом 2 хвилин, остудіть і очистіть їх від голови і панцира.
  • Великі креветки можна розрізати на дві частини, дрібні – залишити цілими. Покладіть креветки в миску.
  • Яйця зваріть круто, відокремте жовтки від білків. Білки наріжте кубиками.
  • Надішліть білки до решти інгредієнтів.
  • Сир натріть на крупній тертці.
  • Додайте тертий сир в миску.
  • Сьомгу наріжте кубиками, викладіть в миску. З цибулі злийте рідину і також додайте в салат.
  • Кілька пластинок сьомги залиште для прикраса. Складіть їх один на одного внахлест і поверніть в рулет.
  • Потім переверніть рулет і розгорніть його назовні.
  • Салат заправте майонезом, перемішайте.

Царський салат можна подавати на загальному блюді або порційно. Прикрасьте закуску трояндочками з сьомги і подавайте до столу.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь