Смачний суп на бульйоні з кісток індички

суп на бульйоні з кісток індички

Поживний домашній суп можна приготувати на кістках ніжної і нежирної індички. Частування вийде легким і ароматним. Подавайте до обіду, доповнивши чорним хлібом або зеленню.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
2 год 20 хвДрук
  • Булгур заливаємо холодною водою і залишаємо набухати на 30 хвилин.
  • Вибираємо відповідні частини індички і промиваємо їх під водою.
  • Кладемо продукт в каструлю, заливаємо водою і ставимо на плиту.
  • Очищаємо і розрізаємо навпіл цибулю з морквою.
  • Підсолюємо бульйон, коли він закипить.
  • Сюди ж занурюємо овочі.
  • В цей час подрібнюємо часник.
  • Кубиками обробляємо помідори.
  • Обсмажуємо в рослинній олії спочатку шматочки часнику.
  • Потім сюди додаємо помідори. Томимо близько 15 хвилин.
  • З готового бульйону витягаємо індичку і овочі.
  • З кісточок знімаємо трохи м’яса. Викладаємо його в каструлю.
  • Також в воду опускаємо і булгур. Варимо 20 хвилин.
  • Очищаємо картоплю і ріжемо її невеликими кубиками.
  • Кладемо картоплю і варимо ще 15 хвилин.
  • Після закінчення цього часу приєднуємо піджарку з помідорів. Доповнюємо заготовку лавровим листям і готуємо на слабкому вогні ще 20 хвилин.

Наваристий супчик на кістках індички готовий.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь