Смажена манка

жарена манка

У мене, як і у багатьох, спогади про манну кашу тягнуться ще за часів дитячого саду. Хто тоді любив це блюдо? Найчастіше його робили з жахливими грудочками, і виходило дуже несмачно. Лише через роки я зрозуміла, як правильно готується манка.

Тепер смажена манна каша – один з моїх улюблених сніданків. Нарешті я зрозуміла, як можна смачно приготувати цю крупу. Того смаку дитячого садка наче й не було! Тепер у манки з’явився ніжний горіховий присмак. І, звичайно, ніяких грудочок завдяки додаванню холодного молока.

Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
15 хвДрук
  • Спершу обсмажте манну крупу на сухій сковороді протягом пари хвилин. Потім відразу ж залийте манку третиною холодного молока.
  • Молоко, що залишилося доведіть до кипіння, а потім влийте в нього манно-молочну суміш. Варіть ще 5 хвилин.
  • Додайте сіль, цукор, вершкове масло і перемішайте.

Спершу може здатися, що смажена манка – погана ідея. Мало хто знає, що саме так каша виходить найсмачнішою. Я питала у подруг і колег, всі реагували на питання широко відкритими очима. Ніхто і не знав, що манну кашу можна готувати так. Зате тепер інакше і не роблять!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 3 оцінки, середнє 4.67 з 5 )
Залишити відповідь