Яскраве блюдо для домашнього столу – риба, запечена з картоплею і помідорами під сиром. Таке частування нагадає соковиту і апетитну запіканку. Подавайте до обіду, вечері або в рамках святкового меню.
Інгредієнти
Порції: –+
- Риба філе 500 гр.
- Картопля 1 кг.
- Помідор 350 гр.
- Сир твердий 100 гр.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Майонез столовий молочний за смаком
- Зелень для подачі
Кроки
- Підготуємо необхідні продукти. Овочі промиваємо під водою.
- Філе риби також промиваємо і ріжемо на порційні шматки.
- Помідори нарізаємо тонкими кружечками.
- З очищеною картоплею чинимо також.
- Через велику тертку пропускаємо твердий сир.
- Шматочки риби рівномірно розподіляємо за формою для запікання.
- Посипаємо інгредієнт сіллю і перцем за смаком.
- Зверху укладаємо шматочки помідорів.
- Далі викладаємо кружки картоплі. Солимо за смаком.
- Гарненько обмазуємо шари майонезом.
- Посипаємо заготовку твердим сиром. Випікаємо 40 хвилин при температурі 180 градусів.
Апетитна риба з овочами і сиром готова. Діліть частування на порції і пробуйте! За бажанням, можна прикрасити свіжою зеленню.