Соковиті овочі, запечені зі сметаною

Овочеві страви в духовці готувати дуже просто. Найкраще взяти соковиті овочі: помідори, баклажани, кабачки, болгарський перець або інші на свій смак. Розкладіть овочі на деко, заправте сметаною і спеціями і запікайте в духовці.

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
2 год 0 хвДрук
  • Овочі помийте і очистіть.
  • Картоплю наріжте тонкими кружечками. Форму для запікання змастіть рослинною олією, викладіть картоплю, посоліть і приправте її за смаком.
  • Кабачок наріжте часточками і викладіть поверх картоплі, також посоліть і приправте.
  • Ріпчасту цибулю наріжте кільцями і покладіть поверх кабачка.
  • Далі покладіть шар з помідорів, залийте заготовку сметаною і посипте тертим сиром.
  • Закрийте форму кришкою і запікайте овочі в духовці при 200 градусах 40-60 хвилин.

Овочі, запечені в сметані – ідеальне блюдо для сімейної вечері.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь