Оригінальна закуска з гарбуза з медом, часником і розмарином. Карамелізований гарбуз виходить ніжним, ароматним і з яскравим смаком. Таке блюдо підходить навіть для святкового столу або дружньої вечірки.
Інгредієнти
Порції: –+
- Гарбуз 600 гр.
- Масло вершкове 35 гр.
- Мед квітковий 1 ст. л.
- Розмарин свіжий 1 гілочка
- Часник 1 зубець
- Сіль за смаком
Кроки
- Гарбуз вимити, видалити серцевину, але не знімати шкірку. Нарізати скибочками.
- У сковороді з антипригарним покриттям розтопити вершкове масло, покласти в нього крупно нарізаний часник і розмарин.
- Обсмажити гарбузові скибочки в ароматному маслі з усіх боків, на кожну сторону потрібно витратити приблизно по 6 хвилин.
- Додати в сковороду мед і продовжити готувати, перевертаючи шматочки, щоб мед обволікав їх з усіх боків. Важливо не перегрівати сковороду, щоб не спалити мед. Злегка посолити скибочки гарбуза.
- Подавати гарбуз в такому вигляді можна зі сметанним соусом, в який кладуть дрібно нарізаний часник і кінзу.