Цікавий солодкий рецепт приготування гарбуза – з цукром цілим. Таке частування порадує як дорослих, так і дітей. Використовуйте кулінарну ідею, щоб урізноманітнити ваше меню.
Інгредієнти
Порції: –+
- Гарбуз 1 шт.
- Цукор-пісок 4 ст. л.
- Масло вершкове 50 гр.
Кроки
- Ретельно промиваємо гарбуз під водою. Шкірку можна почистити губкою, щоб видалити можливий бруд і пил.
- Далі плід поділяємо на дві рівні половинки і звільняємо від м’якоті і насіння.
- Випікаємо заготовку у фользі близько 20-30 хвилин при температурі 180 градусів.
- Після цього на час дістаємо гарбуз. Обмазуємо його розтопленим вершковим маслом і посипаємо цукром. Випікаємо ще годину в такій же температурі.
Солодкий гарбуз в духовці готовий. його можна порізати на зручні частини і подавати до столу. Пробуйте!