Солодкий гарбуз, запечений цілий з цукром

Цікавий солодкий рецепт приготування гарбуза – з цукром цілим. Таке частування порадує як дорослих, так і дітей. Використовуйте кулінарну ідею, щоб урізноманітнити ваше меню.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
3 год 10 хвДрук
  • Ретельно промиваємо гарбуз під водою. Шкірку можна почистити губкою, щоб видалити можливий бруд і пил.
  • Далі плід поділяємо на дві рівні половинки і звільняємо від м’якоті і насіння.
  • Випікаємо заготовку у фользі близько 20-30 хвилин при температурі 180 градусів.
  • Після цього на час дістаємо гарбуз. Обмазуємо його розтопленим вершковим маслом і посипаємо цукром. Випікаємо ще годину в такій же температурі.

Солодкий гарбуз в духовці готовий. його можна порізати на зручні частини і подавати до столу. Пробуйте!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь