Швидко і смачно приготувати домашню солянку в банках можна без використання грибів. Овочевий варіант вийде не менш смачним і поживним. Беріть на замітку цікаву кулінарну ідею.
Інгредієнти
Порції: –+
- Капуста білокачанна 1.5 кг.
- Томатна паста 3 ст. л.
- Сіль 1 ст. л.
- Рослинна олія 3 ст. л.
Кроки
- Промиваємо білокачанну капусту і знімаємо верхні листи. Після її дрібно шаткуємо. Качан не використовуємо.
- Відправляємо її в каструлю з товстим дном. Млоїмо на слабкому вогні близько 30 хвилин.
- Через деякий час додаємо в масу томатну пасту і сіль. Перемішуємо і продовжуємо підготовку ще близько 20-30 хвилин.
- Далі заготовку переливаємо в підготовлену банку, закриваємо кришкою і стерилізуємо в каструлі з киплячою водою 20 хвилин.
- Даємо солянці повністю охолонути і ставимо на зберігання в холодильник або інше холодне місце.