Солянка на зиму без додавання грибів

Солянка на зиму без додавання грибів

Швидко і смачно приготувати домашню солянку в банках можна без використання грибів. Овочевий варіант вийде не менш смачним і поживним. Беріть на замітку цікаву кулінарну ідею.

Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
2 год 20 хвДрук
  • Промиваємо білокачанну капусту і знімаємо верхні листи. Після її дрібно шаткуємо. Качан не використовуємо.
  • Відправляємо її в каструлю з товстим дном. Млоїмо на слабкому вогні близько 30 хвилин.
  • Через деякий час додаємо в масу томатну пасту і сіль. Перемішуємо і продовжуємо підготовку ще близько 20-30 хвилин.
  • Далі заготовку переливаємо в підготовлену банку, закриваємо кришкою і стерилізуємо в каструлі з киплячою водою 20 хвилин.
  • Даємо солянці повністю охолонути і ставимо на зберігання в холодильник або інше холодне місце.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 3 з 5 )
Залишити відповідь