Суп із свіжих білих грибів з вершками

Супи з вершками завжди виходять особливо смачними, особливо грибними! Це справжнє ресторанне блюдо, яке дуже просто приготувати вдома. Ситний, апетитний, із приголомшливим ароматом – краще страви для сімейного обіду не придумати!

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
1 год 10 хвДрук
  • Готувати суп зі свіжих білих грибів із вершками просто! Білі гриби попередньо перебираємо, викидаємо гілочки та сміття.
  • Миємо та розрізаємо їх шматочками так, щоб вони добре відчувалися в супі.
  • Потім відварюємо гриби в окропі 15 хв.
  • Картоплю чистимо і нарізаємо невеликими шматочками.
  • Цибулю також очищаємо від лушпиння і ріжемо кубиками.
  • Пасуємо цибулю на олії.
  • Додаємо до цибулі гриби та подрібнений часник. Обсмажуємо усі 2-3 хв.
  • Воду для супу кип’ятимо, кидаємо кубик бульйону та засмажку з цибулі та білих грибів.
  • Додаємо картоплю, сіль, чебрець і перед. Варимо суп 20 хв.
  • Наприкінці вводимо вершки, розмішуємо і проварюємо ще 2-3 хв.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь