Суп з галушками з капусти

Суп з галушками з капусти

Наш шлунок постійно страждає від неправильного харчування. Швидкі перекушування всухом’ятку викликають здуття, гастрити і нетравлення. Тому так важливо якомога частіше балувати його гарячими супчиками. І бажано, щоб вони були легкими. Своїй родині я готую суп з галушками з капусти. Після такого обіду ви відчуєте насичення, але без тяжкості в животі.

У супі немає картоплі і круп. Густоту йому надають пластівці, які відшарувалися від галушок під час варіння. Приємний аромат копченості страві надає грудинка. Щоб посилити цей запах, раджу злегка її обсмажити. Можете використовувати куряче м’ясо, але його попередньо слід відварити. Тоді супчик вийде практично дієтичним.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
40 хвДрук
  • Наріжте капусту на шматки, складіть в каструлю, залийте водою і відваріть протягом 10 хвилин. Потім відкиньте на друшляк, щоб стекла вода.
  • Натріть моркву на крупній тертці, цибулю наріжте середніми кубиками, а грудинку — брусочками.
  • Розігрійте олію на сковороді і обсмажте грудинку протягом 2-х хвилин. Додайте до м’яса цибулю, потім моркву і тушкуйте до повної готовності овочів.
  • Пропустіть остигнувшу капусту через м’ясорубку, відіжміть сік, що виділився. Вбийте в капустяну масу яйця, всипте тертий сир, манну крупу, борошно, посоліть і перемішайте.
  • З отриманого тесту вологими руками зробіть галушки. Нагрійте в каструлі воду (не доводьте до кипіння) і викладіть кульки. Після закипання варіть галушки 3 хвилини.
  • Коли капустяні кульки спливуть, додайте в суп зажарку з овочів і грудинки. Перемішайте і готуйте ще 5 хвилин. В кінці приправте сіллю і перцем.

І ще одна порада: готуйте суп з капустяними галушками на один раз. Якщо залишите його, на другий день ніжні кульки почнуть розпливатися. Тому регулюйте кількість інгредієнтів в залежності від величини сім’ї. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 4 з 5 )
Коментарів: 1
  1. Катерина

    Интересный рецепт. Кнечно с добавлением овощей всегда лучше. Спасибо

Залишити відповідь