Суп з локшиною та плавленим сиром – це дуже смачне, ароматне та поживне частування для вашого обіднього столу. Апетитний ніжний суп легко приготувати у домашніх умовах. Для цього беріть на замітку наш перевірений рецепт з покроковим описом процесу та фотографіями.
Інгредієнти
Порції: –+
- Бульйон курячий 2 л.
- Локшина 50 гр.
- Картопля 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Сир плавлений 1 шт.
- Кріп 20 гр.
- Сіль 5 гр.
- Рослинна олія 2 ст.л.
- Лист лавровий 1 шт.
Кроки
- Кип’ятимо курячий бульйон і опускаємо в нього кубики очищеної та промитої картоплі. Солимо на смак і варимо 30 хвилин до готовності картоплі. Періодично забираємо пінку.
- Очищаємо решту овочів. Подрібнюємо ріпчасту цибулю і натираємо моркву.
- Обсмажуємо подрібнені овочі на олії до м’якого стану.
- Коли картопля звариться, відправляємо в заготівлю локшину.
- Потім викладаємо в каструлю тертий плавлений сирок.
- Відправляємо в суп і овочеву засмажку.
- Доповнюємо пригощання лавровим листком і подрібненим кропом.
- Кип’ятимо блюдо і варимо 5 хвилин. Забираємо з плити.
Суп з локшиною та плавленим сиром готовий. Розливайте по тарілках і пригощайтеся!