Суп з тушонкою та вермішеллю

Суп з тушонкою та вермішеллю готується дуже швидко. Якщо у вас немає часу, це ваш варіант, як невигадливо і смачно нагодувати сім’ю. Суп виходить наваристим, добре насичує і зігріває в холодну пору року. Апетитну страву з насолодою скуштують і оцінять члени сім’ї.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
45 хвДрук
  • Зберіть компоненти, перелічені вище у списку. Картоплю та моркву почистіть, скориставшись економкою. З половинки цибулини приберіть лушпиння.
  • Картоплю нарубайте на зручні частини та перекладіть у ємність, у якій зібралися готувати страву. У каструлю вилийте воду та підсоліть. Встановіть на помірному нагріванні та закип’ятіть. Зваріть картоплю до напівготовності.
  • Морквину натріть теркою. Цибулину подрібніть.
  • Овочі спасеруйте на розпеченій з олією сковороді. Зажарку перекладіть до картоплі.
  • Потім відправте тушонку. Я використовую тушковку яловичу. Як тільки вміст закипить, кип’ятіть ще 10 хвилин.
  • Засипте вермішель. Зменшіть нагрівання. Збалансуйте смак спеціями. Закиньте лавровий лист. Варіть 5 хвилин.
  • Улюблену зелень промийте і дрібно нарубайте, відправте в каструлю. Заберіть з конфорки.

Гарячим супом наповніть тарілки. Кличте домочадців і пригощайте ароматною стравою. Приємної насолоди!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь