Суп з тушонкою та вермішеллю готується дуже швидко. Якщо у вас немає часу, це ваш варіант, як невигадливо і смачно нагодувати сім’ю. Суп виходить наваристим, добре насичує і зігріває в холодну пору року. Апетитну страву з насолодою скуштують і оцінять члени сім’ї.
Інгредієнти
Порції: –+
- Картопля 2 шт.
 - Тушонка 200 гр.
 - Цибуля ріпчаста ½ шт.
 - Морква ½ шт.
 - Вермішель 40 гр.
 - Вода 1.2 л.
 - Сіль до смаку
 - Перець чорний мелений до смаку
 - Цибуля зелена для прикраси
 - Рослинна олія для смаження
 - Лист лавровий 1 шт.
 
Кроки
- Зберіть компоненти, перелічені вище у списку. Картоплю та моркву почистіть, скориставшись економкою. З половинки цибулини приберіть лушпиння.
 - Картоплю нарубайте на зручні частини та перекладіть у ємність, у якій зібралися готувати страву. У каструлю вилийте воду та підсоліть. Встановіть на помірному нагріванні та закип’ятіть. Зваріть картоплю до напівготовності.
 - Морквину натріть теркою. Цибулину подрібніть.
 - Овочі спасеруйте на розпеченій з олією сковороді. Зажарку перекладіть до картоплі.
 - Потім відправте тушонку. Я використовую тушковку яловичу. Як тільки вміст закипить, кип’ятіть ще 10 хвилин.
 - Засипте вермішель. Зменшіть нагрівання. Збалансуйте смак спеціями. Закиньте лавровий лист. Варіть 5 хвилин.
 - Улюблену зелень промийте і дрібно нарубайте, відправте в каструлю. Заберіть з конфорки.
 
Гарячим супом наповніть тарілки. Кличте домочадців і пригощайте ароматною стравою. Приємної насолоди!


