Сирний торт зі збитими вершками

Сирний торт зі збитими вершками

Оригінальний торт для вашого столу – сирний торт зі збитими вершками. Солодке частування підходить як для свят, так і для звичайного чаювання в колі сім’ї. Беріть на замітку!

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
3 год 0 хвДрук
  • У глибоку миску вливаємо кефір, доповнюємо його сіллю, цукром і збиваємо віночком.
  • Сюди ж розбиваємо курячі яйця.
  • Слідом вливаємо розтоплене остигле вершкове масло. Продовжуємо збивати.
  • Поступово просіваємо борошно з розпушувачем і содою.
  • Додаємо імбирний порошок.
  • Збиваємо тісто до однорідності.
  • Після переливаємо його в форму і випікаємо 30 хвилин при температурі 180 градусів.
  • Для сирного шару гарненько збиваємо зазначені в списку інгредієнти.
  • Обмазуємо масою запечений корж.
  • Вершки збиваємо з цукровою пудрою до пишної маси. Укладаємо заготовку на сирний шар.
  • Прикрашаємо торт цукатами, ставимо його в холодильник для просочення і подаємо до столу.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь