Прекрасний ситний сніданок, який дозволить щільно підкріпитися перед фізичною роботою або під час холодів. Яєчню можна подавати як окремо, так і з гарніром, а також заправляти майонезом або гірчицею.
Інгредієнти
Порції: –+
- Куряче яйце 8 шт.
- Ковбаса варена 500 гр.
- Рослинна олія 2 ст. л.
- Помідор 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Кроки
- Готуємо всі продукти.
- Нарізаємо ковбасу дрібними шматочками.
- Цибулю в свою чергу нарізаємо півкільцями.
- Обдаємо помідори окропом, знімаємо шкірку і нарізаємо невеликими кубиками.
- Розігріваємо на сильному вогні рослинну олію, викладаємо на неї цибулю і ковбасу. Обсмажуємо, помішуючи, на середньому вогні близько 5 хвилин до зарум’янювання ковбаси.
- Додаємо кубики помідора, знову перемішуємо. Обсмажуємо близько 4 хвилин.
- Розподіляємо начинку по сковороді і розбиваємо на неї яйця.
- Солимо і перчимо до смаку. Яйця смажимо 3 хвилини, потім вимикаємо плиту, накриваємо сковороду кришкою і доводимо блюдо до готовності.
Розкладаємо яєчню по тарілках. Приємного апетиту!