Теплий салат з курячою печінкою готується швидко і повноцінно замінює другі страви. Печінка – продукт доступний і, додаючи до неї різні інгредієнти, ви кожен раз отримаєте нове блюдо, як для домашнього, так і святкового столу. Готуємо теплий салат з овочами: цибулею, помідором і маслинами.
Інгредієнти
Порції: –+
- Куряча печінка 5 шт.
- Цибуля ріпчаста ½ шт.
- Маслини 1 жменя
- Помідор 2 шт.
- Гірчиця Французька 1 ч. л.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Базилік свіжий за смаком
- Петрушка за смаком
Кроки
- Курячу печінку промийте холодною водою і обсушіть серветкою. У сковороді розігрійте рослинну олію і на великому вогні обсмажте в ньому курячу печінку по одній хвилині з кожного боку.
- Наріжте тонкими півкільцями половину цибулини. Вогонь під сковорідкою зменшіть і перекладіть до обсмаженої печінки нарізану цибулю. Смажте цибулю під прикритою кришкою протягом 5 хвилин.
- Потім обсмажену з цибулею печінку посоліть і поперчіть на свій смак, додайте жменю маслин і зернисту гірчицю. Печінку з приправами перемішайте.
- У посуд для салату помістіть промиті і обсушені листя базиліка і петрушки.
- Помідори помийте, наріжте великими шматочками будь-якої форми і перекладіть до зелені.
- Потім в салатницю перекладіть обсмажену з цибулею і приправами курячу печінку, акуратно перемішайте і блюдо можете подавати до столу.
Приємного апетиту!