Оригінальне частування для вашого стол у- фарширований м’ясом гарбуз. Яскравий плід запікається цілком з соковитою начинкою. Ідея стане повноцінним блюдом для сімейної або святкової вечері.
Інгредієнти
Порції: –+
- Гарбуз 2 шт.
- Куряче філе 300 гр.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Майонез столовий молочний 50 мл.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Кроки
- Розморожене куряче філе нарізаємо дрібними шматочками.
- Доповнюємо м’ясо подрібненою ріпчастою цибулею.
- Сюди ж викладаємо дрібно порізаний часник, сіль, перець і майонез. Перемішуємо продукти до однорідності.
- Вибираємо акуратний круглий гарбуз і старанно промиваємо його під водою.
- Зрізаємо верхню частину плоду.
- Вирізаємо внутрішню частину і формуємо горщик.
- Всередину гарбуза викладаємо м’ясну начинку.
- Закриваємо заготовку верхівкою.
- Перекладаємо на деко з фольгою і випікаємо 1 годину при температурі 200 градусів.
Апетитний гарбуз з м’ясною начинкою готовий. Можна пробувати!