Цілий фарширований м’ясом гарбуз в духовці

Цілий фарширований гарбуз м'ясом в духовці

Оригінальне частування для вашого стол у- фарширований м’ясом гарбуз. Яскравий плід запікається цілком з соковитою начинкою. Ідея стане повноцінним блюдом для сімейної або святкової вечері.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
2 год 30 хвДрук
  • Розморожене куряче філе нарізаємо дрібними шматочками.
  • Доповнюємо м’ясо подрібненою ріпчастою цибулею.
  • Сюди ж викладаємо дрібно порізаний часник, сіль, перець і майонез. Перемішуємо продукти до однорідності.
  • Вибираємо акуратний круглий гарбуз і старанно промиваємо його під водою.
  • Зрізаємо верхню частину плоду.
  • Вирізаємо внутрішню частину і формуємо горщик.
  • Всередину гарбуза викладаємо м’ясну начинку.
  • Закриваємо заготовку верхівкою.
  • Перекладаємо на деко з фольгою і випікаємо 1 годину при температурі 200 градусів.

Апетитний гарбуз з м’ясною начинкою готовий. Можна пробувати!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь