Цвітна капуста маринована з помідорами черрі

Цвітна капуста маринована з помідорами черрі

Крихітні томати завжди справляють враження на гостей, а в тандемі з цвітною капустою заготівля виходить не тільки красивою і корисною, але і дуже смачною. Смакові якості маринаду можете регулювати самостійно, для цього змінюючи кількостей цукру. Але пам’ятайте, що маринад обов’язково повинен бути солонуватим. В процесі настоювання кольорова капуста витягне з нього практично всю сіль.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
1 год 30 хвДрук
  • Розділіть капусту на суцвіття. Закип’ятіть воду і помістіть підготовлений овоч. Поваріть 3 хвилини. Дістаньте шумівкою і остудіть.
  • Промийте і просушіть черрі. Очистіть часникові зубчики.
  • Простерилизуйте банки. Викладіть шарами овочі. Додайте в кожну ємність часникові зубчики. Залийте окропом і відставте на 20 хвилин.
  • Злийте воду в каструлю, попередньо заміривши обсяг за допомогою мірної гуртки. Скип’ятивши. Насипте цукор, потім сіль. Обсяг цих продуктів вираховуйте самостійно виходячи з пропорцій на 1 літр маринаду зазначених в рецепті.
  • У кожну ємність додайте лавровий лист і горошини перцю. Залийте маринадом і влийте оцет. Закатати.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь