Цей салатик складається з дуже маленького списку продуктів, і складно повірити, що в підсумку він виходить настільки смачним. Начебто все просте, але як добре поєднуються між собою всі складові! Салат дуже легкий, свіжий, соковитий, по-справжньому весняний.
Дуже важливо не шкодувати зелень. Візьміть кріп, петрушку і пір’я зеленої цибульки. Однак у кропу з петрушкою самі товсті гілочки краще видалити – використовуйте листочки. Майонез при бажанні замініть сметаною, і тоді салатик стане ще більш легким і корисним.
Інгредієнти
Порції: –+
- Редиска 500 гр.
- Зелень 200 гр.
- Куряче яйце 4 шт.
- Майонез столовий молочний 3 ст. л.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Кроки
- Зелень і редис обмийте. У редиски відріжте хвостики і стебла.
- Редиску розріжте навпіл, а далі кожен шматочок тоненькими слайсами.
- Яйця очистіть і розділіть білки з жовтками. Білки наріжте соломкою, жовтки відправте до майонезу.
- Зелень подрібніть і з’єднайте з редискою і яйцями.
- Перемніть жовтки виделкою прямо в майонезі. Ретельно розмішайте.
- Салатик посоліть і додайте перчик, заправте майонезом з жовтками. Перемішайте.