Весняний салат з редискою, яйцем і зеленню

Салат з редискою і яйцем
Час приготування: 35 хв

Цей салатик складається з дуже маленького списку продуктів, і складно повірити, що в підсумку він виходить настільки смачним. Начебто все просте, але як добре поєднуються між собою всі складові! Салат дуже легкий, свіжий, соковитий, по-справжньому весняний.

Дуже важливо не шкодувати зелень. Візьміть кріп, петрушку і пір’я зеленої цибульки. Однак у кропу з петрушкою самі товсті гілочки краще видалити – використовуйте листочки. Майонез при бажанні замініть сметаною, і тоді салатик стане ще більш легким і корисним.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
35 хвДрук
  • Зелень і редис обмийте. У редиски відріжте хвостики і стебла.
  • Редиску розріжте навпіл, а далі кожен шматочок тоненькими слайсами.
  • Яйця очистіть і розділіть білки з жовтками. Білки наріжте соломкою, жовтки відправте до майонезу.
  • Зелень подрібніть і з’єднайте з редискою і яйцями.
  • Перемніть жовтки виделкою прямо в майонезі. Ретельно розмішайте.
  • Салатик посоліть і додайте перчик, заправте майонезом з жовтками. Перемішайте.
Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь