Дуже смачний салат з перших літніх овочів. Хрусткі, ароматні, соковиті – тверді овочі дуже вдало гармоніюють з м’якими і ніжними яйцями, вигідно відтіняючи один одного. Готувати салатик дуже просто – це не відніме в вас багато часу.
Заправляється салат з капусти і огірком оливковою або соняшниковою олією. При бажанні в якості заправки може виступати навіть сметана. Додатково можна подрібнити і відправити в салат і інші варіанти зелені – вона зробить блюдо тільки смачніше.
Інгредієнти
Порції: –+
- Капуста білокачанна 100-200 гр.
- Редиска 150 гр.
- Огірок 2 шт.
- Куряче яйце 2 шт.
- Цибуля зелена 1 пуч.
- Рослинна олія за смаком
- Сіль за смаком
Кроки
- Помийте всі овочі. У огірків і редису видаліть хвостики.
- Наріжте зелену цибульку досить дрібно. Огірки наріжте половинками кілець.
- Редиску в залежності від розміру наріжте кільцями або половинками кілець.
- Яйця поріжте на дрібні кубики. Тоненько наріжте капусту.
- З’єднайте всі складові салату в салатник.
- Посоліть за смаком, додайте олії. Розмішайте.