Вівсяне печиво в домашніх умовах з медом

Ненав’язливий і цікавий смак надає вівсяному печиву мед. Випікати його можна у вигляді плоских фігурок, тоді воно буде хрустким. Можна і у вигляді невеликих колобків, тоді воно буде всередині м’яким, а зовні покрито хрусткою скоринкою.

Інгредієнти
Порції: +18
Кроки
1 год 5 хвДрук
  • У посуд для замісу тіста помістіть всі сухі продукти (борошно, пластівці, соду, лимонку і цукор) в зазначеній в рецепті кількості і перемішайте їх ложкою.
  • Розтопіть в мікрохвильовці або на водяній бані вершкове масло і мед.
  • У посуд з сухими інгредієнтами вбийте яйце, додайте розтоплені масло, сметану і мед.
  • Ложкою замісіть тісто до однорідного стану.
  • Застеліть пекарським папером деко і змастіть його рослинною олією.
  • Мокрими руками скачайте зі шматочків тіста маленькі колобки (розмір волоського горіха) або коржі і покладіть їх на деко.
  • Випікайте печиво в духовці, розігрітій до 180° C протягом 25-30 хвилин до красивого золотистого кольору.

Медове вівсяне печиво готове.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь