Смачні ласощі з яблук можна приготувати в духовці з додаванням цукру. Плід запікається цілим і виходить дуже ніжним і соковитим. Порадуйте своїх рідних цікавою домашньою ідеєю.
Інгредієнти
Порції: –+
- Яблуко 4 шт.
- Цукор-пісок 4 ч. л.
- Масло вершкове 4 ч. л.
Кроки
- Промиваємо яблука, акуратно вирізаємо плодоніжки і серцевину гострим ножем. Важливо не розрізати плоди до кінця.
- Перекладаємо підготовлені фрукти в форму для випікання. Поглиблення повинні знаходитися вгорі.
- У кожний вирізане отвір кладемо вершкове масло.
- Вливаємо в форму невелику кількість гарячої води. Ставимо на блюдо на 15 хвилин в розігріту до 200 градусів духовку.
- Через деякий час всипаємо в поглиблення цукор. Готуємо частування ще 15 хвилин. Солодкі запечені яблука готові.
Дайте продукту трохи охолонути і подавайте його до столу!