Яблука, запечені в духовці з цукром

Яблука, запечені в духовці з цукром

Смачні ласощі з яблук можна приготувати в духовці з додаванням цукру. Плід запікається цілим і виходить дуже ніжним і соковитим. Порадуйте своїх рідних цікавою домашньою ідеєю.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
30 хвДрук
  • Промиваємо яблука, акуратно вирізаємо плодоніжки і серцевину гострим ножем. Важливо не розрізати плоди до кінця.
  • Перекладаємо підготовлені фрукти в форму для випікання. Поглиблення повинні знаходитися вгорі.
  • У кожний вирізане отвір кладемо вершкове масло.
  • Вливаємо в форму невелику кількість гарячої води. Ставимо на блюдо на 15 хвилин в розігріту до 200 градусів духовку.
  • Яблука, запечені в духовці з цукром
    Через деякий час всипаємо в поглиблення цукор. Готуємо частування ще 15 хвилин. Солодкі запечені яблука готові.

Дайте продукту трохи охолонути і подавайте його до столу!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь