Смачне і ніжне частування для вашого свята – канапе на шпажках з перепелиними яйцями. Легке блюдо відмінно доповнить ваш стіл і прикрасить його. Використовуйте простий і швидкий у виконанні рецепт.
Інгредієнти
Порції: –+
- Яйце перепелине 12 шт.
- Огірок 2 шт.
- Сир вершковий 150 гр.
- Ікра червона за смаком
- Кріп за смаком
- Майонез столовий молочний за смаком
- Лимон ½ шт.
- Сіль за смаком
Кроки
- У глибоку миску викладаємо вершковий сир, майонез. Видавлюємо сік половинки лимона, додаємо подрібнений кріп і перемішуємо.
- Відварюємо до готовності перепелині яйця, очищаємо їх і розрізаємо на половинки.
- Огірки ріжемо кружечками, а потім кожен кружечок порізати поперек.
- Починаємо формувати частування. Спочатку нанизуємо половинку яйця розрізом вгору. А після шматочок огірка так, щоб канапе можна було поставити.
- Яйце акуратно поливаємо сумішшю з вершкового сиру і майонезу. Зручно для цього використовувати кондитерський мішок.
- Зверху прикрашаємо червоною ікрою.
Яскраві канапе з перепелиними яйцями готові. Можна ставити на стіл!