Як приготувати канапе з перепелиними яйцями

канапе з перепелиними яйцями

Смачне і ніжне частування для вашого свята – канапе на шпажках з перепелиними яйцями. Легке блюдо відмінно доповнить ваш стіл і прикрасить його. Використовуйте простий і швидкий у виконанні рецепт.

Інгредієнти
Порції: +24
Кроки
35 хвДрук
  • У глибоку миску викладаємо вершковий сир, майонез. Видавлюємо сік половинки лимона, додаємо подрібнений кріп і перемішуємо.
  • Відварюємо до готовності перепелині яйця, очищаємо їх і розрізаємо на половинки.
  • Огірки ріжемо кружечками, а потім кожен кружечок порізати поперек.
  • Починаємо формувати частування. Спочатку нанизуємо половинку яйця розрізом вгору. А після шматочок огірка так, щоб канапе можна було поставити.
  • Яйце акуратно поливаємо сумішшю з вершкового сиру і майонезу. Зручно для цього використовувати кондитерський мішок.
  • Зверху прикрашаємо червоною ікрою.

Яскраві канапе з перепелиними яйцями готові. Можна ставити на стіл!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь