У чашу блендера відправляється нарізане яблуко, ківі і все подрібнюється до стану пюре. Потім туди додається селера, салатне листя, петрушка і все збивається. В кінці додається мед, заливається мінеральна вода і смузі подрібнюється до однорідності.
Інгредієнти
Порції: –+
- Ківі 1 шт.
- Селера 30 гр.
- Яблуко 100 гр.
- Листя салатні 10 гр.
- Петрушка 5 гр.
- Мед квітковий за смаком
- Вода мінеральна без газу 100 мл.
Кроки
- Яблуко ретельно промиваємо під проточною водою, обсушуємо на паперовому рушнику, вирізаємо серцевину та нарізаємо невеликим кубиком. За бажання можна залишити або зрізати шкірку.
- Ківі також промиваємо, очищаємо від шкірки, після чого розрізаємо навпіл, а потім нарізаємо кубиками.
- Відправляємо нарізане яблуко з ківі в чашу блендера і подрібнюємо все, поки не вийде маса, схожа по консистенції на пюре.
- Селеру ретельно промиваємо під проточною водою, обсушуємо на паперовому рушнику, очищаємо його від шкірки і нарізаємо соломкою.
- Промите салатне листя разом зі свіжою петрушкою дрібно рубаємо ножем.
- Відправляємо зелень з селери в блендер у фруктове пюре і збиваємо все до однорідності. Потім додаємо мед за смаком (замість нього можна додати сіль або цукор), мінеральну воду без газу і збиваємо все ще раз.
Готовий смузі з селери, яблука та ківі розливаємо по склянках і подаємо до столу на сніданок чи перекушування. Смачного!