Як приготувати ПХ смузі з селери в блендері?

У чашу блендера відправляється нарізане яблуко, ківі і все подрібнюється до стану пюре. Потім туди додається селера, салатне листя, петрушка і все збивається. В кінці додається мед, заливається мінеральна вода і смузі подрібнюється до однорідності.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
20 хвДрук
  • Яблуко ретельно промиваємо під проточною водою, обсушуємо на паперовому рушнику, вирізаємо серцевину та нарізаємо невеликим кубиком. За бажання можна залишити або зрізати шкірку.
  • Ківі також промиваємо, очищаємо від шкірки, після чого розрізаємо навпіл, а потім нарізаємо кубиками.
  • Відправляємо нарізане яблуко з ківі в чашу блендера і подрібнюємо все, поки не вийде маса, схожа по консистенції на пюре.
  • Селеру ретельно промиваємо під проточною водою, обсушуємо на паперовому рушнику, очищаємо його від шкірки і нарізаємо соломкою.
  • Промите салатне листя разом зі свіжою петрушкою дрібно рубаємо ножем.
  • Відправляємо зелень з селери в блендер у фруктове пюре і збиваємо все до однорідності. Потім додаємо мед за смаком (замість нього можна додати сіль або цукор), мінеральну воду без газу і збиваємо все ще раз.

Готовий смузі з селери, яблука та ківі розливаємо по склянках і подаємо до столу на сніданок чи перекушування. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь