Як приготувати пряну заправку для Грецького салату

пряна заправка для Грецького салату

Ще один рецепт начебто простий, але дуже смачної заправки, яку ви приготуєте швидше, ніж прочитаєте цей рецепт. Легка кислинка лимона, пряно-терпкий аромат базиліка, гіркуватий смак орегано і гострий розмарин в поєднанні дають просто феєрію смаку.

Пропорції при приготуванні заправки визначайте, виходячи зі свого смаку. Єдина рекомендація – розмарину додавайте трохи. Всі спеції можна брати сухими. Перед подачею дайте заправці настоятися буквально з чверть години, щоб аромат трав повністю розкрився.

Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
10 хвДрук
  • Видавіть в мисочку сік лимона. Слідкуйте, щоб кісточки не потрапили.
  • Туди ж влийте оливкову олію.
  • Тепер додайте базилік, орегано і розмарин.
  • Перемішайте. Дайте соусу настоятися.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь