Ще один рецепт начебто простий, але дуже смачної заправки, яку ви приготуєте швидше, ніж прочитаєте цей рецепт. Легка кислинка лимона, пряно-терпкий аромат базиліка, гіркуватий смак орегано і гострий розмарин в поєднанні дають просто феєрію смаку.
Пропорції при приготуванні заправки визначайте, виходячи зі свого смаку. Єдина рекомендація – розмарину додавайте трохи. Всі спеції можна брати сухими. Перед подачею дайте заправці настоятися буквально з чверть години, щоб аромат трав повністю розкрився.
Інгредієнти
Порції: –+
- Лимон сік
- Олія оливкова
- Базилік свіжий
- Орегано
- Розмарин
Кроки
- Видавіть в мисочку сік лимона. Слідкуйте, щоб кісточки не потрапили.
- Туди ж влийте оливкову олію.
- Тепер додайте базилік, орегано і розмарин.
- Перемішайте. Дайте соусу настоятися.