Сирний сир відмінно поєднується з багатьма продуктами, але багатьом подобаються комбінації з рибою і рибними продуктами. Наприклад, крабові палички з цим сиром загорнуті в рулет так само дуже смачні.
Можна використовувати для начинки тільки кисломолочний сир і палички, але я вважаю що набагато смачніше, якщо додати до них свіжий салат, яйця і тертий твердий сир. Для смаку і пікантності можна додати трохи майонезу.
Інгредієнти
- Тонкий вірменський лаваш 2 листа
- Кисломолочний сир 4% 200 гр.
- Крабові палички 200 гр.
- Куряче яйце 4 шт.
- Сир твердий 100 гр.
- Листовий салат 100 гр.
- Майонез столовий молочний 50 гр.
- Сіль за смаком
Кроки
- Почніть приготування з того, що зваріть круто яйця. Охолодіть їх під струменем крижаної води і очистіть від шкаралупи. Натріть яйця на крупній тертці в окрему тарілку.
- Шматок твердого сиру так само натріть на крупній тертці і залиште до складання рулету.
- Крабові палички можна натерти на тертці, як і інші продукти, а можна і нарізати ножем дрібною соломкою. Головне, не робити великих шматків, тоді рулет з лаваша буде простіше згортати і він не порветься.
- Листовий салат вимийте і обсушіть серветками, потім наріжте його соломкою.
- Розділіть всі інгредієнти на дві рівні частини. Потім візьміть один лаваш і починайте викладати начинку для майбутнього рулету.
- Першим шаром намажте половину сиру. Потім розкладіть нарізаний салат.
- Далі рівномірно розкладіть терті яйця і крабові палички. Зверху завершіть тертим сиром. Для того щоб начинка не була занадто сухою, нанесіть сіточку з майонезу.
- Тепер щільно згорніть рулет з лаваша. Упакуйте його в харчову плівку і покладіть в холодильник просочуватися. Зробіть з другим лавашем все в точності так само і теж відправте його в холодильник.
Не менше ніж через годину лаваш можна виймати, розгортати і нарізати на порції. Красиві кружечки розкладіть на плоскому блюді. Рулет з лаваша з домашнім сиром і крабовими паличками готовий. Їжте його всією сім’єю на сніданок, обід або вечерю або подавайте на свято гостям.