Щоб запечена риба з картоплею вийшла максимально соковитою, приготуйте її в майонезі. Смачне і поживне блюдо стане яскравим частуванням для вашого столу, яке не вимагає додаткового гарніру.
Інгредієнти
Порції: –+
- Тріска філе 600 гр.
- Картопля 7 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сіль за смаком
- Приправа для риби за смаком
- Майонез столовий молочний 150 мл.
Кроки
- Очищаємо і промиваємо картоплю. Ріжемо її кружечками. Викладаємо у форму для запікання половину.
- Солимо овоч і рівномірно обмазуємо майонезом.
- Далі посипаємо шар очищеної промитої і подрібненої ріпчастої цибулі.
- Закриваємо цибулю картоплею, що залишилася. Знову солимо і обмазуємо майонезом.
- Філе тріски промиваємо і ріжемо на порційні шматочки. Викладаємо її на картоплю.
- Солимо продукт і посипаємо приправою для риби.
- Гарненько обмазуємо майонезом.
- Випікаємо блюдо при температурі 180 градусів близько 45 хвилин.
Рум’яне і ароматне частування для вашого столу готове!