Як приготувати рибу з картоплею і майонезом в духовці?

Щоб запечена риба з картоплею вийшла максимально соковитою, приготуйте її в майонезі. Смачне і поживне блюдо стане яскравим частуванням для вашого столу, яке не вимагає додаткового гарніру.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
1 год 45 хвДрук
  • Очищаємо і промиваємо картоплю. Ріжемо її кружечками. Викладаємо у форму для запікання половину.
  • Солимо овоч і рівномірно обмазуємо майонезом.
  • Далі посипаємо шар очищеної промитої і подрібненої ріпчастої цибулі.
  • Закриваємо цибулю картоплею, що залишилася. Знову солимо і обмазуємо майонезом.
  • Філе тріски промиваємо і ріжемо на порційні шматочки. Викладаємо її на картоплю.
  • Солимо продукт і посипаємо приправою для риби.
  • Гарненько обмазуємо майонезом.
  • Випікаємо блюдо при температурі 180 градусів близько 45 хвилин.

Рум’яне і ароматне частування для вашого столу готове!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь