Як приготувати рибу з картоплею, цибулею і морквою в духовці?

риба з картоплею, цибулею і морквою в духовці

Смачне і просте в приготуванні блюдо – запечена риба з картоплею, цибулею і морквою. Яскраве частування стане ідеальним рішенням для сімейної вечері. Порадуйте себе і домашніх.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
1 год 40 хвДрук
  • Підготуємо необхідні інгредієнти. Рибу і овочі промиваємо під водою.
  • Підготовлену рибу ділимо на порційні шматочки і занурюємо в глибоку миску. Посипаємо продукт сіллю і перцем, поливаємо лимонним соком. Акуратно перемішуємо.
  • Очищаємо і нарізаємо картоплю. Кладемо її в обмазану олією форму для запікання. Солимо овоч і поливаємо невеликою кількістю сметани.
  • Посипаємо заготовку очищеною від шкірки і натертою морквою.
  • Зверху укладаємо тонкі кільця очищеної ріпчастої цибулі.
  • Кладемо рибу і поливаємо її сметаною, що залишилася. Випікаємо під фольгою 20 хвилин, після фольгу прибираємо і готуємо ще стільки ж. Оптимальна температура – 180 градусів.

Ароматна риба з картоплею, цибулею і морквою готова. Діліть на порції і подавайте до столу!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь