Як приготувати салат із зеленим горошком і ковбасою

Легкий в приготуванні і дуже смачний і ситний салатик. Завдяки наявності ковбаси в складі він швидко дає відчуття насичення. Соковитий, апетитний – такий салатик можна зробити навіть на свято. Повірте, ваші гості його оцінять. У чомусь він навіть схожий на всім відомий «Олів’є».

Смаком можна «грати», змінюючи ковбасу. Так, з вареної салат матиме один смак, з копченою – інший, а з шинкою – третій. З приправ додавати потрібно тільки мелений перець, і то лише в тому випадку, коли ковбаса не має яскравого аромату, щоб не «перебити» її смак.

Кроки
Друк
  • Яйця потрібно почистити і нарізати соломкою. Відправте їх в миску для салату.
  • На таку ж соломку поріжте огірочок і додайте його до яєць в салатник.
  • Ковбаску теж поріжте соломкою. Надішліть до перших двох інгредієнтів.
  • Цибулю промити, обсушити і дрібно порубати. Додайте в салат.
  • Посоліть, додайте перчик. Заправте салат майонезом. Все добре розмішайте.
  • Салатик подавайте, прикрасивши зеленою цибулею і ковбасою.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 3 оцінки, середнє 4.67 з 5 )
Залишити відповідь