Селера разом з яблуками нарізаються кубиками. До них додаються подрібнені волоські горіхи, сіль, листя салату, все заправляється сметаною, перемішується і подається до столу. Виходить дуже смачне, корисне і легке блюдо.
Інгредієнти
Порції: –+
- Селера 2 шт.
- Яблуко 2 шт.
- Волоський горіх 50 гр.
- Сіль за смаком
- Сметана 40% за смаком
- Листовий салат за смаком
Кроки
- Стебла селери добре промиваємо під проточною водою, обсушуємо на паперовому рушнику і нарізаємо дрібними кубиками.
- Яблука також промиваємо, очищаємо від шкірки, вирізаємо серцевину і нарізаємо кубиками трохи побільше, ніж селера. При бажанні, все можна нарізати тонкою соломкою.
- Волоські горіхи подрібнюємо в ступці або ж дуже дрібно нарізаємо ножем.
- Тепер беремо відповідну салатницю і відправляємо туди нарізану селеру, яблука, а також більшу частину подрібнених волоських горіхів.
- Тепер солимо салат за смаком, додаємо нарізані листя салату (це не обов’язково), заправляємо сметаною і добре перемішуємо.
- Готову страву прикрашаємо свіжою зеленню, посипаємо залишилися волоськими горіхами і подаємо до столу в якості закуски або доповнення до основної страви.
Приємного апетиту!