Як приготувати салат з селерою і яблуком

Селера разом з яблуками нарізаються кубиками. До них додаються подрібнені волоські горіхи, сіль, листя салату, все заправляється сметаною, перемішується і подається до столу. Виходить дуже смачне, корисне і легке блюдо.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
15 хвДрук
  • Стебла селери добре промиваємо під проточною водою, обсушуємо на паперовому рушнику і нарізаємо дрібними кубиками.
  • Яблука також промиваємо, очищаємо від шкірки, вирізаємо серцевину і нарізаємо кубиками трохи побільше, ніж селера. При бажанні, все можна нарізати тонкою соломкою.
  • Волоські горіхи подрібнюємо в ступці або ж дуже дрібно нарізаємо ножем.
  • Тепер беремо відповідну салатницю і відправляємо туди нарізану селеру, яблука, а також більшу частину подрібнених волоських горіхів.
  • Тепер солимо салат за смаком, додаємо нарізані листя салату (це не обов’язково), заправляємо сметаною і добре перемішуємо.
  • Готову страву прикрашаємо свіжою зеленню, посипаємо залишилися волоськими горіхами і подаємо до столу в якості закуски або доповнення до основної страви.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 4 з 5 )
Залишити відповідь