Як приготувати салат з сьомгою і сиром Філадельфія

Сьомга і вершковий сир – одне з найсмачніших поєднань, яке тільки можна придумати. Тому салат з цими продуктами користується такою популярністю і часто присутній на наших столах. До того ж приготувати таку закуску зовсім нескладно, з цим завданням впорається кожен.

Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
60 хвДрук
  • Рис промийте і зваріть в підсоленій воді, остудіть.
  • Сьомгу наріжте невеликими кубиками, для декору залиште кілька тонких пластинок.
  • У миску викладіть вершковий сир, добре його розімніть. Твердий сир натріть на дрібній тертці. Вершковий сир змішайте з половиною тертого сиру і половиною майонезу.
  • Кріп помийте і дрібно наріжте, додайте його в сирно-майонезну масу, перемішайте.
  • Майонез, що залишився змішайте з вареним рисом.
  • Авокадо розріжте навпіл, видаліть кісточку, м’якоть наріжте кубиками. Авокадо збризніть лимонним соком, щоб воно не потемніло.
  • Всі інгредієнти готові, можна приступати до складання салату. На блюдо поставте кулінарне кільце. На дно викладіть половину сьомги, далі покладіть рис, наступним шаром покладіть авокадо. На авокадо викладіть вершково-сирну масу. Накрийте салат сьомгою, що залишилася.
  • На сьомгу нанесіть майонезну сіточку і посипте тертим сиром. При бажанні, можна додати трохи рубленого кропу. Акуратно зніміть кулінарне кільце.
  • З пластинок сьомги скрутіть трояндочки, покладіть їх на салат, доповніть декор скибочкою лимона і можна подавати страву до столу

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь