У блендері подрібнюються нарізані яблука, потім туди додається банан, кориця, заливається молоком і збивається до однорідності. Готовий смузі розливається по склянках і подається до столу. Виходить дуже смачний та ароматний напій.
Інгредієнти
Порції: –+
- Яблуко 2 шт.
- Банан 2 шт.
- Молоко коров’яче 100 мл.
- Кориця ½ ч. л.
Кроки
- Яблука ретельно промиваємо під проточною водою, обсушуємо на паперовому рушнику та вирізаємо серцевину. Далі нарізаємо їх невеликими шматочками. При бажанні можна також зрізати шкірку, але в ній знаходиться велика кількість корисних речовин.
- Банани також промиваємо, обсушуємо, очищаємо їх від шкірки і нарізаємо кружальцями.
- Далі відправляємо в чашу блендера нарізані яблука і подрібнюємо їх.
- Потім додаємо до яблук шматочки банана, заливаємо все молоком (холодним або кімнатною температурою) і посипаємо меленою корицею. Збиваємо все до тих пір, поки не вийде однорідна маса без шматочків фруктів.
Готовий поживний і корисний смузі розливаємо по склянках, прикрашаємо шматочками яблук і подаємо до столу на сніданок, полудень або десертом. Приємного апетиту!