Як швидко замаринувати кабачки в пакеті?

Кабачки, замариновані в пакеті – це та закуска, яка першою розлітається зі столу. Це не тільки дуже смачна страва, але ще і низькокалорійна і корисна, так як кабачок практично складається з вітамінів і мікроелементів. А за рахунок того, що овоч не піддається ніякій термічній обробці, всі важливі речовини зберігаються в повному обсязі.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
3 год 20 хвДрук
  • Кабачок гарненько промиваємо під струменем води, обсушуємо і нарізаємо тонкими кільцями, не товще 5-7 міліметрів.
  • Отримані кружечки перекладаємо в чистий і цілий пакет.
  • Кілька зубків часнику очищаємо від лушпиння і дрібно нарізаємо ножем або пропускаємо через прес – відправляємо до основного овочу.
  • Також в пакет додаємо дрібно нарізаний кріп (зелень можна використовувати будь-яку).
  • Приправляємо всі інгредієнти сіллю і цукровим піском.
  • І в самому кінці додаємо одну столову ложку оцту.
  • Коли всі компоненти зібрані – щільно зав’язуємо пакет і старанно трясемо його для того, щоб всі складові перемішалися між собою.
  • Ми залишаємо овочі просочуватися сіллю, цукром і оцтом мінімум на три години в холодильній камері, а краще – на ніч.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 4 з 5 )
Залишити відповідь